22 Mart 2012 Perşembe

Röportaj: Kpsszede

Bize kendinizi biraz tanıtır mısınız?
Ankaralıyım Konya'da yaşıyorum. Türkçe Öğretmeniyim. 2004'te evlendim, 2005'te ilk 2010'da ikinci kez anne oldum. 2015'te üçüncü olur mu bilmiyorum:) Okumayı, öğrenmeyi, öğretmeyi, üretmeyi, yeni şeyler denemeyi ve gezmeyi çok seviyorum.   Çalışmıyorum, evde kızlarımla birlikteyim, onlar büyüyor ben yaşlanıyorum ve bu durum beni acayip mutlu ediyor...  
Bunun dışında iflah olmaz bir kahve tiryakisi ve sadık bir blogseverim:)

Blog hayatınız nasıl başladı?
2008'de ''madem elimin altında internet var, bari yeni modellere bakayım'' diyerek hobi sitelerine bir dalış yaptım, bir daha çıkamadım:)



Blogunuzun içeriğinden bahseder misiniz?
Biraz günlük hayat, kızlarla yaşadığım eğlenceli, ilginç, benim için şaşırtıcı olaylar, biraz kitap, azıcık mutfak, azıcık film ve tabi hayatımın olmazsa olmazı haline gelen örgülerim...




Hangi sıklıkla post yayınlıyorsunuz?
Bu konuda belli bir kuralım yok, keşke olsa:)Bazen günde iki yazı girerken, bazen de bakıyorum birşey yazmayalı neredeyse iki hafta olmuş...Ama kendimi ve hayatımı  düzene sokma gayretlerim çerçevesinde, bundan sonra daha sık olacak inşallah...






İzleyicilerinizin yorumlarına tek tek cevap yazar mısınız?

Evet, buna gayret ediyorum. Çünkü ben yorumuma cevap yazmayan bir arkadaşın sayfasına bir dahaki sefere çok da istekli gitmiyorum, gitsem bile yorum yazmak gelmiyor içimden, yine cevapsız kalır diye.Sonuçta amacımız bu yolla iletişimde bulunmak değil mi?Yoruma cevap yazmak şart, aksi saygısızlık gibi geliyor bana.


Sizi izleyen takipçilerinizi siz de izler misiniz?
Evet, kesinlikle. Bununla birlikte beni izleyen ama bana hitap etmediğini gördüğüm birkaç bloğu izlemekten vazgeçtiğim oldu.


İzlediğiniz bloglarda neler ilginizi çekiyor? 
Nelerden hoşlanmıyorsunuz?


İlgimi çeken şey çok.Zaten izlemeye almışsam ya yaptıklarıyla ilgileniyorumdur ya da yazdıklarıyla.Akıcı bir dille yazıyorsa, azıcık espri de katıyorsa ve tabi az biraz da hobisi varsa benim için vazgeçilmezdir...
Ama yaşadıklarını alelade bir dille yazan, sayfasını yalnızca günlük tutma amaçlı kullanan, yaptıklarının sadece fotoğrafını koyup bir iki cümle eklemeye bile üşenen arkadaşları izlemek bir süre sonra hiç cazip olmuyor.


Beğenerek takip ettiğiniz 3 blog desek...
Geniş Zamanlar, sevgili Sevdiye, Derya Kuzusu, sevgili Derya, Figen Abla


Son olarak blogumuzla ilgili düşüncelerinizi öğrenebilir miyiz?
Kısa zaman önce açılmış olmasına rağmen hızlı bir ilerleme kaydetti. Tabi hitap ettiği kitlenin çok büyük ve paylaşmayı seven insanlardan oluşması sebebiyle daha da ilerleyecek bence.
İyi bir fikirdi, yolunuz açık olsun.





 Şükran hanım'ın Blogu için BURAYA
Röportajı hazırlayan Fotoğrafik Hatıralar / Ülkü 


6 yorum:

  1. Hosgeldiniz ...Sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. Teşekkürler Hülya.Hoşbulduk:)

    YanıtlaSil
  3. Eli kalem de tutuyor muş, parmaklarını yesem, yalasam o minnakın, çok içten bir röportaj olmuş kpsszede'm ve beğenine çoook teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  4. hııı seni yorumlarken türkçeye dikkat etmeliyim demek ki:)ben öğretmen olduğunu bilmiyordum:))
    sevgiler

    YanıtlaSil
  5. Eli kalem de tutar süpürge de Sevdiye Teyzesi:)Minnaktan başladık eğitmeye:)
    Teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  6. Sezobigo, keşke hep dikkat etsek ne güzel olur.Önceden çok daha fazla hassastım bu konuda ama uğraş uğraş birşey değişmeyince malesef ben de kabul eder oldum ufak yanlışları.Rahat ol yani:)

    YanıtlaSil