20 Mart 2012 Salı

Röportaj: Evimin Huzuru




Bize kendinizi biraz tanıtır mısınız?
Dört kız, bir erkek, on üç tane de dünyalar tatlısı torundan oluşan kalabalık ve birbirlerine gönülden bağlı bir ailenin en küçük kızıyım. 2008 yılında hayatımın aşkıyla evlendim ve 2009 yılında evimizin neşesine neşe katan canım oğlumu kucağıma aldım. Anne olana kadar iş hayatından asla vazgeçemeyeceğimi düşünürken oğlumu kucağıma aldıktan sonra onun yanından saniye bile ayrılamadım. 2002 yılından beri Bilgisayar öğretmeni olarak görev yapıyorken 2009 yılı haziran ayından itibaren hiç çalışmadım. Şimdi tüm hayatım eşim oğlum ve eviminhuzuru…

Blog hayatınız nasıl başladı?
Ben araştırmalarımda internetten çok faydalandım. Ev hanımlığıyla ilgili pek çok şeyi bloglardan öğrendim. Örgü dikiş yemek pratik bilgiler aklınıza ne gelirse şimdi ise yaptıklarımı paylaşmaya geldi sıra diye düşünüyorum, belki benimde birilerine faydam olur.


Blogunuzun içeriğinden bahseder misiniz?
Bize dair her şey var blogumda. Pişirdiğim yemekler, diktiğim kıyafetler, oğlumla maceralarımız bazen duygularım bazende hoşuma giden bir yazı. Güzellik adına ne varsa eklemeye çalışıyorum ki güzellikler paylaşılarak çoğalsın diye..

Hangi sıklıkla post yayınlıyorsunuz?
İlk zamanlar başından kalkmak bile istemiyordum. Şimdi günde mutlaka bir post yazıyorum. Bazen çok fazla konu oluyor üst üste bir iki post yazıyorum.

İzleyicilerinizin yorumlarına tek tek cevap yazar mısınız?
Onların yorumları benim için çok değerleri. Hepsine tek tek cevap yazarım yazarken düşünürüm onları önemserim.

Sizi izleyen takipçilerinizi siz de izler misiniz?
Evet blog listemde kim varsa yenilik yapanlara mutlaka bakarım ve ilgimi çeken bir konuysa yorum bırakırım. Çünkü yorumlarla insan önemsendiğini anlıyor ve daha çok şey paylaşmak istiyor.

İzlediğiniz bloglarda neler ilginizi çekiyor, nelerden hoşlanmıyorsunuz?
Alışılmışın dışında farklı ama pratik işler yapan blog yazarlarına hayranım. Baktığım blogda istediği kadar renkli renkli resimler süslü yazılar olsun içerik boşsa vakit geçirmem. Üreten fikir veren bana her baktığımda yeni bir şeyler öğreten bloglar ararım. Uzun ve amaçsız yazılar yazan blogları sevmiyorum.

Beğenerek takip ettiğiniz 3 blog desek...
Beğenmediğim ilgimi çekmeyen blogları listeme almam, bu ayrımı yapmak zor olacak benim için o halde blog işine girmeden öncede takip ettiğim ürettiklerine hayran kaldığım üç ismi yazayım

Son olarak blogumuzla ilgili düşüncelerinizi öğrenebilir miyiz?
Dünyanın en zevkli ama en zor mesleği bence annelik. Bu meslekte başarılı olabilmek, başka annelerin tecrübelerinden faydalanmak, onlarla ortam kurmak adına harika bir topluluk. Yeni yüzler tanıyorsun, yeni  hikayeler okuyorsun ve aynı yürekten aynı dili konuşuyorsun. Bizleri bir araya getirdiğiniz için sizlere teşekkür ederim..

Evimin Huzuru Blogu için BURAYA
Röportajı hazırlayan Fotoğrafik Hatıralar / Ülkü 



4 yorum:

  1. merhaba,
    ne çok ortak noktamız varmış.
    sevgiler

    YanıtlaSil
  2. merhaba umarım ortak noktalarımız güzel bir dostluğa götürür bizi. Sevgiyle kalın

    YanıtlaSil
  3. Evimin kahyası ne güzel demişsin. Gerçekten de öyle. Onlar mutlu sağlıklı olsunlarda biz her zorluğun üstesinden geliriz Allahın izniyle..

    YanıtlaSil