24 Mart 2012 Cumartesi

Röportaj: Bir Küçücük Emzik





Bize kendinizi biraz tanıtır mısınız?
79 doğumlu, 2007 yılında evlenmiş, 2 yaşında bir kız çocuk annesiyim. Bir Bilişim firmasında İnsan Kaynakları Yöneticisi olarak çalışıyorum.


Blog hayatınız nasıl başladı?
Çok yeni, kızımın ilk yaş doğumgününden sonra başladım. Kafamda bir proje vardı, hala var. Onunla ilgili olarak bir siteye ihtiyacım olduğundan blogumu hazırladım. Projem tamamlanmadı, tamamlandığında blog tamamen onunla ilgili olacak.

Blogunuzun içeriğinden bahseder misiniz?
Şu anda içimden gelen, paylaşmak istediğim, yazmak istediğim herşeyi yazmaya çalışıyorum. Kızımla, eşimle yaşadıklarımızı paylaşıyorum. Gördüklerimi, beğendiklerimi, yaptıklarımı anlatıyorum. Bu bazen kızımın bir konuşması, bazen bir yemek tarifi, bazen annelik üzerine bir paylaşım, bazense işimle ilgili insan kaynakları alanında yararlı olabilecek bir haber, bir duyuru olabiliyor.

Hangi sıklıkla post yayınlıyorsunuz?
Haftada 1 yazmaya çalışıyorum, çok vaktim olsa eminim üstüste neler yazarım, kafamda çok konu var ama çalışan anne olmak beni biraz zorluyor.

İzleyicilerinizin yorumlarına tek tek cevap yazar mısınız?
Kesinlikle yazarım. Yorum almayı çok seviyorum hatta yorumlar çoğalsın isterim.

Sizi izleyen takipçilerinizi siz de izler misiniz?
Tabi, izlerim.

İzlediğiniz bloglarda neler ilginizi çekiyor, nelerden hoşlanmıyorsunuz?
Annelik bloglarını çok severek takip ediyorum, farklı deneyimleri okumak hoşuma gidiyor. Birçok şey de öğreniyorum. Ayrıca dekorasyona ilgim var, onunla ilgili blogları da izlerim. Düzenli yazılan sevdiğim bloglara, bugün ne var acaba diye bakmak benim için bir zevk. Çok eleştirel bloglar da var, hoşgörüyü severim, fazla eleştiriden hoşlanmıyorum.

Beğenerek takip ettiğiniz 3 blog desek...
Kitubi, Pratik Anne, Nurturia sadece birkaçı...


Son olarak blogumuzla ilgili düşüncelerinizi öğrenebilir miyiz?

Böyle bir blog oluşturulması fikri çok hoşuma gitti. Sizleri tebrik ederim. Umarım zamanla çok galişir ve paylaşımların arttığı, fikir alışverirşin bol olduğu bir blog haline gelir.




Yelda Hanımın Blogu BURADA
Röportajı Hazırlayan Fotoğrafik Hatıralar / Ülkü



5 yorum:

  1. Minik kizinizla size kolay gelsin.

    YanıtlaSil
  2. Tanıdığıma memnun oldum. :)

    YanıtlaSil
  3. merhaba canım, kız annesi olmak çok güzel bir duygu olmalı :)))benimde 6 aylık bir kızım var.... memlun oldum...ALLAH saglık sıhat versin herkese...

    YanıtlaSil
  4. Çok teşekkür ederim herkese, ben de sizleri tanıdığım için çok memnunum

    YanıtlaSil