18 Mart 2012 Pazar

Röportaj: Bebeğimle Hayat




Bize kendinizi biraz tanıtır mısınız?
25 yaşındayım.Ankara'da yaşıyorum. Psikolojik danışmanım ve şu sıralar Kamu yönetimi okumaktayım. Zor geçen bir hamilelik süreciyle birlikte mesleğime ara verdim. Oğlum dünyaya geldikten sonra da annelik duygularım beni çalışma hayatından uzaklaştırdı. 1,5 yıldır evliyim. 7 aylık bir oğlum ve 4 aylık bir blogum var. Gezmeyi, yeni yerler keşfetmeyi, farklı tatlar denemeyi, yeni bir şeyler üretmeyi,alışverişi,kitapları, dondurmayı ve çikolatalı olan herşeyi çok severim. 





Blog hayatınız nasıl başladı?
Öncelikle çoğu blogger gibi blogları keşfedip okumaya başladım. İnsanların yaşamın içinden bir şeyler paylaşması ve deneyimlerini anlatması hoşuma gitti. Bence teorik bilginin yanında tecrübelerin de büyük önemi var. Yaşadığım bir sorunu başka insanların nasıl yaşayıp nasıl çözdüğünü, denemek istediğim bir tarifin güzel olup olmadığını, bu sene neyin moda olduğunu, makyaj malzemeleri hakkında ayrıntılı bilgileri ve daha pek çok şeyi bloglarda buldum. Paylaşılan deneyimlerden yararlandım ve ben de paylaşmak istedim. Sonuç olarak: Blog yazmama sebep olan ilk neden birşeyler paylaşmak. Tabi bir de çalışmayı bırakınca ortaya çıkan işe yaramazlık duygusunu bastırmak.







Blogunuzun içeriğinden bahseder misiniz?


Blogum henüz yeni ama içeriğini mümkün olduğunca geniş tutmaya çalışıyorum. Blogumda: Bebek ve annelikten alışveriş önerilerine, makyaj ve kozmetikten yemek tariflerine, dikişten modaya, kitaptan diy projelerine ve bunun gibi birçok konuya yer veriyorum. Kısaca hayata dair  pek çok şey paylaşıyorum. Tüm dostları bloguma bekliyorum...



Hangi sıklıkla post yayınlıyorsunuz?
Haftada en az bir post yayınlıyorum.


İzleyicilerinizin yorumlarına tek tek cevap yazar mısınız?
İzleyicilerimi arkadaşlarım olarak görüyorum. İzleyicim olsun olmasın yazılan her yorum benim için değerli. Yorumları dikkate alıyorum ve cevaplıyorum.


Sizi izleyen takipçilerinizi siz de izler misiniz?
Kesinlikle beni izleyen takipçilerimi ben de izlemeye alıyorum.İletişimin ve etkileşimin karşılıklı olması blog dünyasını daha sıcak ve keyifli hale getiriyor.


İzlediğiniz bloglarda neler ilginizi çekiyor, nelerden hoşlanmıyorsunuz?
Resimli postlar her zaman daha ilgi çekici oluyor. Amacından uzaklaşan ve daldan dala atlayan uzun yazıları sıkıcı buluyorum ve hoşlanmıyorum.


Beğenerek takip ettiğiniz 3 blog desek...
Beğenerek takip ettiğim çok blog var desem:)) 
Beğendiklerimden 3 tanesi: Annekaz, bizimev, makeit-loveit


Blogger Annelerden nasıl haberdar oldunuz? Son olarak blogumuzla ilgili düşüncelerinizi öğrenebilir miyiz? Bloggeranneler ile twitter sayesinde tanıştım. Twitterdan takip ettiğim Modahaftası FotoHatiralar 'ın attığı tweeti retweetledi. Ben de linke tıklayıp bloggerannelerle tanışmış oldum:)
Blogunuzun çok güzel bir fikirle kurulduğunu ve büyük bir emek verildiğini düşünüyorum. Sayenizde keyifle takip edebileceğimiz pek çok blogu kolayca keşfedebileceğiz. Blogger anne ve anne adaylarını bir çatı altında toplayan bu ailenin üyesi olduğum için çok mutluyum.

 Emeğinize ve yüreğinize sağlık.Sevgiler...






Sevgili Yasemin'in Bebeğimle Hayat Blogu için BURAYA
Röportajı hazırlayan Fotoğrafik Hatıralar / Ülkü 

4 yorum: