29 Mart 2012 Perşembe

Blogger Anneler Konuk Yazarlarını Bekliyor...





Blogger Annelere,

Sizlerle çok güzel bir aile olduk. 
Bu aile gün geçtikçe büyüdü ve büyümeye devam etmekte. 

Sizler Facebook sayfamızda, kendi blogunuzda yazıp yayınladığınız postların linklerini bizlerle paylaşmanızla hem blogunuza daha kısa yoldan ulaşılıyor (tüm blogger anneler) hem de blogunuza hızlı bir trafik kaynağı sağlamış oluyorsunuz. Bu paylaşımlarınızı Blogger Anneler blogundanda sağlayıp sizlere daha fazla destek olmak istiyoruz. 

Sizin gönderdiğiniz yazının başlangıcını Blogger Annelerde yayınlayıp devamı için yazıyı gönderen blogun sayfasının linkini vereceğiz.  Böylece Blogger Anneler bloguna gelen herhangi bir ziyaretci postun devamını okumak için doğrudan sizin blogunuza bağlanmak zorunda kalacak. Bu sayede hem blogunuzu yeni ziyaretcilere açmış olacaksınız hem de blogunuza güzel bir trarfik sağlamış olacaksınız.   

Bize Yazı Göndermeden Önce Dikkat Etmenizi İstediğimiz Önemli   Noktalar Şunlar; 

  • Lütfen başka web sitesinden bir içeriğin birebir aynısını buraya eklemeyiniz.


  • Lütfen Türkçe yazım kurallarına uymaya dikkat ediniz. 


  • Yazılarınıza eklediğiniz  fotoğraf veya fotoğraflar iyi kaltiede ve özenle çekilmiş olsun.


  • T.C. yasalarına aykırı, ticari rant elde etmeyi hedefleyen spam/reklam yazılarını kesinlikle kabul etmeyeceğizi ve yayınlamayacağımızı bilmenizi isteriz.

Neler Yazabilirsiniz;
  • Keçe, örgü, dikiş, nakış, işleme, maket, takı, resim, yemek tarifleri, pasta tarifleri vb. gibi pek çok yazınıza blogumuzda yer verebiliriz. 

                                        


Herhangi bir sorunuz olduğunda her zaman aşağıdaki e-posta adresine mail atarak bizlere ulaşabilirsiniz. Eğer yöneticilerden herhangi birine doğrudan ulaşmak isterseniz, aynı mail adresine hangi yöneticiye sormak isterseniz onun ismini ekleminiz yeterlidir.
Teşekkürler.

Mail adresimiz; bloggeranneler@hotmail.com 






16 yorum:

  1. SON ZAMANLARDA GÖRMEYİ ÇOK İSTEDİĞİM TÜRDEN,ÇOK GÜZEL BİR YARDIMLAŞMA, KAYNAŞMA VE EN ÖNEMLİSİ KARŞILIKSIZ ,ÇIKARSIZ BİR DOSTLIK ETKİNLİĞİ BU. SİZİ GERÇEKTEN TEBRİK EDİYOR VE KENDİ ADIMA TEŞEKKÜR EDİYORUM.İYİKİ VARSINIZ. RABBİM SİZİN GİBİ GÜZEL YÜREKLİ İNSANLARIN SAYISINI ARTIRSIN İNŞAALLAH.AMİN.. EN İÇTEN SEVGİ VE DUALARIMLA...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Ümmü hanım, (umarım isim yanlış değildir :)
      Nasıl güzel içten samimi bir yorum bu..... Çok çok teşekkür ederiz... Dualarınızı almak buralardan hissetmek ne güzel... Huzurla uyuyacağım bu gece sayenizde... Bende size kendi adıma teşşekkür ederim.. Eminim havva'da Filiz'de aynı şekilde düşünüyordur...

      Sil
  2. Süper bir şey bu.Çalışmalarınız için teşekkürler.

    YanıtlaSil
  3. Süper fikir acaba ne yazsam hımmmmmmm... Dur ben düşüneyim :)
    Şaka bir yana harikasınız valla. Sürekli karşılıksız bir yardım içindesiniz. Allah kalbinize göre versin inşallah.....

    YanıtlaSil
  4. harıkasınız..emegnıze saglık. hergun mutlaka yatmadan 1-2 blogger anneyı takıp edıp okumaya calısıyorum..ıyı kı tanımısım sızlerı...sevgıler

    YanıtlaSil
  5. Tam da görmek istediğim bir şeydi bu.Başarılı çalışmalarınızın devamını sabırsızlıkla bekliyorum.

    YanıtlaSil
  6. Merhaba yine çok güzel bir çalışma emeği geçen herkese çok teşekkürler.

    YanıtlaSil
  7. harika fikir de ben sizin çalışma temponuza hayranım..benim arasıra yazdığım küçükm bir blogum var ki onla bile doğru dürüst ilgilenemiyorum..siz maşallah nazar değmesin nelerle uğraşıyorsunuz. tebrik ederimmm
    orgaizasyon süperrrr

    YanıtlaSil
  8. güzel bir çalışma olur bu ama nasıl olucak.. yeni yazı yayınladğımızda size haber vericez de sizmi ekliyceksiniz...?

    YanıtlaSil
  9. çok beğendim, ne güzel bir haber bu, teşekkürler

    YanıtlaSil
  10. Çok güzel bir fikir...Sevgili Filiz,Havva ve Ülkü emeklerinize sağlık,hakkınızı helal edin valla..Çok uğraşıyorsunuz..Çok teşekkürler..Sevgiler:)

    YanıtlaSil
  11. Çok hoş olur bence :)
    Aslında hergün herkes tek tek link gönderdiğinde sizin içinde yorucu olabilir.
    Daha pratik sizi de yormayacak ne olabilir acaba? :)

    Kolay gelsin şimdiden :)

    YanıtlaSil
  12. Çok çok güzel bir fikir...Her zamanki gibi harikasınız.İlk günden beri bunu bekliyordum :) Blogger Anneler çok çoook daha iyi yerlere gelecek, herkese örnek olacak yakında.

    YanıtlaSil
  13. Cok güzel bir calışma baslatmışsınız,tebrik ediyorum.Bu vesileyle bloğuma daha fazla vakit ayırmaya çabalayacağım inşallah.Kolay gelsin:)

    YanıtlaSil
  14. bende katılmak isterim ama şartları tam anlıyamadım sadece fotoğrafınızı gadget ekledim ama başka ne yapmalıyım hangi bilgileri vererek post yayınlamalıyım bilgi verirseniz bende katılmak isterim kolay gelsin...

    YanıtlaSil