4 Nisan 2012 Çarşamba

Röportaj: Moda Bahar


Moda Bahar'ın blogu BURADA
Röportajı Hazırlayan Ülkü


Bize kendinizden biraz bahseder misiniz?
30 yaşında evli ve iki çocuğu olan anne.Mesleğini yapmayan öğretmen.Moda tasarım okuyan bir öğrenci.El işi yapmaktan ve evde olmaktan çok zevk alan ev hanımı.




Blog hayatınız nasıl başladı?
Blog hayatım önce okuyarak başladı.Hiç tanımadığım insanların yaşadıklarında ortak noktalar bulmak ve onları tanıyormuşum gibi hissetmek hoşuma gitti.Yıllar öncesinde blog tutmak istedim fakat kendimi yeterli görmediğim için yapamadım.Çocuklar büyüyüp okula başladıklarında bende yapmak istediklerim için zaman bulmuştum.Moda Tasarımı eğitimi almaya başlamamla blog tutmaya da başladım






Blogunuzun içeriğinden bahseder misiniz?
Blogumda öncelikle çocuklarım için yaptığım oyuncak, kostüm, kıyafet ve dekorasyon ürünlerim var. Yine kendim için yaptığım aksesurları da paylaşmayı seviyorum. Tabiiki bütün bunları anlatırken iki çocuklu hayattan da bahsediyorum blogumda.



Hangi sıklıkla post yayınlıyorsunuz?
Aslında yaptığım ürünleri koyarak yazılarımı yazmak istediğim için bu da biraz zaman alıyor. Okulum olduğu zamanlar haftada iki yada üç diyebilirim. Ama yazın nerdeyse hergün yazıyordum.


İzleyicilerinizin yorumlarına tek tek cevap yazar mısınız?
Muhakkak cevaplamaya çalışırım.



Sizi izleyen takipçilerinizi siz de izler misiniz?
Evet izlerim.




İzlediğiniz bloglarda neler ilginizi çekiyor, nelerden hoşlanmıyorsunuz?
Kendi yaptıkları ürünleri güzel resimlerle paylaşan, araştıran , yeniliklerin peşinde koşan bloglar hayatıma renk katıyor. Birde doğal halinden bahseden kasmayan insanların yazılarını zevkle okurum. Kavgacı ve yargılayıcı üslubu olan blogları ise hiç sevmem. Bir de hiçbir yoruma cevap yazılmaması da hoş değil bence.


Beğenerek takip ettiğiniz 3 blog desek...
 Lacintenel , Deryakuzusu, Blogcuanne


Son olarak blogumuzla ilgili düşüncelerinizi öğrenebilir miyiz?
Blog yazıyorsanız hem de anneyseniz sizin gibi insanları merak edersiniz. Ben öyleyim. Bu sitede herkesle tanışacağım için mutluyum. Sizi de bu fikir için kutlarım.



1 yorum:

  1. günaydın herkese..röportaj yapmayan bir ben kaldım sanırım:)) darısı başıma

    YanıtlaSil