19 Nisan 2012 Perşembe

Röportaj; Defne Kurabiye



Nagehan Hanım'ın Defne Kurabiye Sitesi  BURADA
                                 Nani'nin Günlüğü BURADA

Röportajı Hazırlayan Ülkü

Bize kendinizi biraz tanıtır mısınız?
Nagehan Fidan 1984 İstanbul doğumlu bahar ayı çocuğuyum. Yalova'da yaşıyorum. Kız meslek lisesi Çocuk Gelişimi mezunuyum:) Ayrıca www.defnekurabiye.com sahibesiyim:) Gezmekten yeni şeyler üretmekten hatta beğendiklerini paylaşmaktan haz alan bir ruhum var.


Blog hayatınız nasıl başladı?
Kızımın ilk yaş doğum günü için şeker hamurlu pasta modeli ararken blog çılgınlığını fark ettim gez gez gezzzzzz bitmiyor her telden var giyim, hobi, pasta, yemek, takı, aile, sanat... Derken bende kendime defne kurabiyeyi yaratarak bu dünyaya katıldım:) Daha sonra güncel konuları, sevdiklerimi, beğendiklerimi paylaşmak adına Nani'nin günlüğünü oluşturdum:)



Blogunuzun içeriğinden bahseder misiniz?
Çok yeni bir blog :) Valla herşey kapsıyor  tamamen benim ruh halime bağlı:) İster hayatımdan ister sevdiklerimden ister beğendiklerimden:) Adımın anlamı gibi bloğum ansızın birden bire:)


Hangi sıklıkla post yayınlıyorsunuz?
Bu ara pek ilgilendiğim söylenemez biraz yoğun olduğumdan vakit ayıramıyorum.Oyüzden zaman vermek doğru olmaz ne zaman uygunsam o zaman ilgileniyorum blogumla. 


İzleyicilerinizin yorumlarına tek tek cevap yazar mısınız?
Kesinlikle arkadaşlarım bana yorum yazıp vakit ayırıyorsa bende onlara aynı ilgi alakayı gösteririm.


Sizi izleyen takipçilerinizi siz de izler misiniz?
Evet beni izlemeye alan herkesi izlerim neden izlemicem ki ne kadar çok kişi eklersem o kadar çok okurum.Yorum yazmadığım halde takip edip boş vaktimde illa uğrayıp okuduğum çok blog var.Arkadaşlarımdan bilmediğim o kadar çok şey öğrendim ki...Blog dünyası bir kütüphane gibi  ne isterseniz var.


İzlediğiniz bloglarda neler ilginizi çekiyor, nelerden hoşlanmıyorsunuz?
Benim en çok ilgimi çeken yaratıcı kadınlar:)Tüketici değilde üreten olmaları.Her zaman diyorum biz kadınlar asla aç kalmayız reçel yapar,dikiş diker,temizlik yapar ama kimseye muhtaç kalmaz


Beğenerek takip ettiğiniz 3 blog desek...
Stildirektörü, Vazgeçemediğim Burcinin Denemeleri, örnek aldığım Necla Şölen.


Son olarak blogumuzla ilgili düşüncelerinizi öğrenebilir miyiz?
Harika fikir:) birbirimizi daha yakından tanıma fırsatı bulmuş olduk Sizin sayenizde aile kavramı dahada önem kazandı:) (blog kardeşliği) Dahada büyücez:) inşallah



1 yorum:

  1. Canım röportajın harika olmuş, naniyi güzel anlatmışsın,bana da yer vermişsin öpüyorum seni:=)

    YanıtlaSil